Tuesday, December 21, 2010

seks dlm tandas hotel

Smpai kt KL kteorg trus pg cr mkn coz lapa gle dok dlm bas tu berjam2. Johan bgtau dia da book hotel. Dia ckap port baik punya sbb tmpt ni xpnh kna serbu ngn JAKIM lg. gelak besar la semua. Johan ni anak dato’. Harta family dia menimbun. Mkn 7 keturunan pn berbaki lg. 

Dia da book 5 blk. Suma dpt privacy msg2. Xsbar rs nk kna jolok pantat. Nek teksi je pg hotel biarpn Johan ni kaya raya even fmly dia ad je kt KL ni klu nk gna kete.  Dia bkn jns yg ske tyg hrta kt mmbr. Tu yg wat aku selesa ngn dia. X berniat pn nk kikis hrta dia cz fmly aku pn berharta gk. 

Johan jln smbl peluk pinggang aku otw nk pg blk. Msg2 tersenyum hepi je sblm msk blk. Sume ada projek msg2. Hati aku pun berbunga2 gmbira sbb first time nk wat seks.

Masuk je blk, ltk beg, Johan terus nk tgglkan skirt aku. Dia ckap xthn nk jolok aku. Aku menolak lembut. Aku ajak dia mandi dlu ngn aku coz nk hlgkn rs pnt dlu. Johan pn x membantah. First time aku bogel dpn laki. Tp aku x rasa tkt or nervous pn tp bangga coz aku ada asset yg mantap. Johan pn puji tgk tetek aku.

Johan mintak aku bogelkan dia dlu. Aku pn tgglkan la satu per satu pakaian dia. Terbuntang la batang dia yang panjang tu. Tegang je. Aku tersenyum je tgk. Aku smpt gk belai batang yg tgh stim tu.  Pastu Johan plak bogelkan aku. Berdebar2 gk sbb Johan wat perlahan2 ngn menggoda.  Dia siap sempat gigit2 manja putting aku. Xthn katanya tgk tetek aku. Aku pn lyn je la. Aku pn sbnrnya x thn tgk dia bogel dpn aku. rasa nk tarik je Johan ni wat projek terus tp xnk la nmpk aku ni gopoh sgt.

Sementara tggu air dlm tab mandi penuh, kteorg pn wat gk seks ringan2 dlu. Air paip sengaja aku bkk kck je supaya ada byk masa nk enjoy dlu ngn Johan kt dlm ni.  Johan ddk atas jamban duduk mntk aku isap lg batang dia. Dia ckap aku pndai isap batang dia. X mcm gurl yg pnh dia try sblm ni. “Ahh…ahh….pndai Keyra wat…isap la lg keyra…best sgt keyra isap batang Joe”. Makin teransang aku dengar keluhan Johan yg tgh sedapkna isap tu.

Agk2 da puas kna isap tu, Johan agkat aku ltk kt para2 sinki. Dia dudukkan aku kat situ. Johan suruh aku kangkang sbb nk jilat pantat aku. Aku pn kangkang je la. Bernafsu btol Johan jilat pantat aku. “wangi pantat Keyra…em…ahh…ahhh….Joe x sbr nk jolok ngn batang Joe…ahh…”. best gk Johan wat. Mcm yg housemate aku sll wat ble kteorg teransang lyn cte blues. Tp ni la yg plg best pnh aku rasa.

Agk2 air da penuh dlm tab mandi, kteorg pn stop jp & berendam sama. Satu bdn aku Johan raba ngn penuh nafsu. Johan nk aku btol2 puas ngn pengalaman seks pertama aku. Smbl berendam tu kteorg pn wat gk French kiss. Johan siap tgglkan lovebite kt dada aku. Aku pun tgglkn gk lovebite kat dada Johan.

Time for sex…..

1 comment:

  1. buat wanita,perempuan or betina yg tgh gatal buritnya dan bengkak teteknya...xtau mana nak salur nafsu...leh call abg punai....0173530047....abg punai sedia melayan mesra...abg punai mmg cinta sama burit dan tetek....punai abg punai mmg ummmppphhhh...lidah yg berbisa....

    ReplyDelete