Tuesday, December 21, 2010

pertama kali pantat aku disentuh lelaki

Aku tgk skrg rmai org yg berani menulis pengalaman2 seks kt blog. So aku rasa aku nk share gk pengalaman seks aku sbb aku rs pengalaman aku ni pn x kurang hebatnya.

Aku mmg jenis yg ske bersosial. Setakat peluk2 ngn jantan tu bnda bese je bg aku. Pakaian aku agak daring gk. Aku lebih ske pkai skirt ketat paras peha ngn tube or baju bertali asalkan boleh menampakkan luah dendam aku yang mantap ni ble lepak ngn mmbr2. Tp utk ke bilik utk wat seks aku sll tolak. Bukan xnk tp aku rs belum bersedia. 

Dgr cte dr mmbr2 yg pnh wat seks mcm seronok je. Rata2 mmbr aku klimaks setiap kali wat seks.

Aku mula2 berjinak2 dgn seks ni ms ke Genting ngn mmbr2 aku. Masa tu kteorg ad 5 pasang. Bkn couple pn just for fun. Xde komitmen lg la nk couple. Kteorg pilih utk nek bas sbb mls nk drive. Penat. Nnt x seronok nk enjoy. 4 org gurl yg skali ngn aku ms tu suma da xde dara. Aku je la yg masih virgin. 

Kteorg pilih bus trip mlm dr ipoh utk ke kl dlu. Nk enjoy kt kl br nek genting. Cuti semester katakan. Enjoy la. Seat kteorg agk kebelakang jugak. Penumpang pn x penuh sgt.  Korang pun tau2 la ble mlm dlm bus kn samar2 je. Ms ni la partner aku Johan cbe nk amk kesempatan. Dressing aku cm sll la ble ngn mmbr2. Pg kuliah ngn dressing cmni mau aku kna halau dr U nnt. 

Mlm tu aku pkai uniform bese aku ble ngn mmbr2. Johan meletakkan syarat jgn pkai bra & pkai spender g-string  kt sume gurls yg join termasuklah aku. Aku pn ikut je la. X rasa pelik pn x pkai bra sbb aku sll gk x pkai bra. 

Aku melapikkan sweater atas kaki aku bagi mengurangkan rasa sejuk air cond. Lepak mlm2 dress mcm ni x sejuk plak. dok dlm bas ni rasa sejuk plak. Dalam setengah jam perjalanan tbe2 aku rs ada sesuatu merayap kt peha aku. 

Rupa2nya tgn Johan. Johan mengusap2 peha aku dgn penuh kelembutan. Aku disuruh baring dibahunya. Tbe2 aku rasakan tgn Johan semakin menjalar ke dalam skirt pndk aku. 

Aku ingin menolak tgnnya tetapi belaiannya membuatkan aku membiarkan sahaja perlakuan Johan.  Akhirnya tgn Johan sampai ke pantat aku. Dia meramas2 pantat aku. Sungguh nikmat rasanya. Blm pnh ada mana2 lelaki menyentuh pantat aku sblm ni. Pelakuan Johan semakin rakus. Mgkn sbb dia tau aku ni virgin lg.

Johan cbe utk menanggalkan seluar dlm aku. pkai g-string bkn pyh pn nk tgglkn panties. Aku turut membantu bg melurutkan seluar dlm aku.  Kami mencuba dgn berhati2 agr xde sape yg sdr pe yg kterorg wat. 

Johan kembali dgn xtvt kt pantat aku ble da berjaya tgglkan seluar dlm aku. Aku mengangkang sedikit agar tgn Johan muat kat celah kangkang aku. 

Johan pn meramas2 pantat aku dgn penuh nikmat. Jari Johan pn dijolokkan ke dlm pantat aku. Mmg nikmat. Rugi aku tolak seks selama ni. Aku btol2 x blh dok diam ms tu. Kemut. Teransang sgt. Pertama kali pantat aku disentuh jantan. 

Tgn aku pn berani2 merayap mencari batang Johan. Aku sndri pn x pnh pgg batang lelaki biarpn aku ni hdp dlm kehidupan bebas. Johan pn mcm x ksh je. Dari permukaan suar Johan, aku dpt merasakan sesuatu yg keras dan panjang. Dlm fikiran aku ni mesti batang Johan. Stim betol dia smpai batang dia keras.

Tgn aku mula menjalar mencari punca utk menanggalkan butang dan zip suar Johan. Rupa2nya Johan x pkai suar dlm. Aku terus meraba2 batang Johan yg tgh stim tu. “Panjang gk batang mamat ni” kata hatiku. Cmne aku tau panjang? Aku pun sll gk lyn cte2 lucah. Bese da la tgk batang lelaki cma x pnh pegang je.

kdg2 aku pn melancap gk lyn cte2 blues ni. tp aku x jolok pape kt pantat aku. aku tgk cte smbl bogel ngn housemates aku. aku bese ramas tetek ngn pantat aku je masa lyn cte g2. kdg2 housemate aku mntk nk jilat pantat aku. perempuan aku bg je klu nk usik pantat aku. smpai pancut gk kdg2 ble housemates aku jilat.

Johan membisikkan pd aku supaya menggenggam batang dia dan totak ke atas dan ke bawah mcm nk melancap. Aku pn wat je la. Tgn Johan pn x henti2 menjolok pantat aku. Tgn Johan pn naik merayap kat tetek aku yg mantap ni. Johan masuk tgn dr bwh baju.tetek aku diramas2. Puting plak digentel2. 

Pantat aku smpai basah diramas Johan. Batang Johan pn cm2 gk. Mujur dia x pancut je. Aku x bg Johan jolok pantat aku dlm2. Aku berjanji nk bg dia jolok pantat aku ngn batang dia sndri ble kteorg cek in hotel nnt. Aku nk dia yg pecahkan virgin aku. Johan pn setuju. Lelaki mana yg akan tolak ble da offer cmni. Nikmat btol ms tu. Baru aku dpt rasakan keindahan seks yg selama ni aku tolak. 

Aku tgk mke Johan pn mcm da tgh stim je. Nafas kterorg pn da len. Dua2 teransang ngn seks mcmni. Tgh stim2 gni aku try gk usha2 geng yg len. Msg2 mke tgh stim. Ptt la xde yg cuit2 kteorg ber2. 

Ble smpai hentian rehat, Johan suruh aku membiarkan sehingga bas kosong baru kteorg turun. Rupa2nya Johan nk aku isap batang dia dlu sblm kteorg trn. Mmg aku teringin pn nk isap batang laki pas dgr pengalaman mmbr2 yg da pnh wat. Mcm org ngntuk disorong bantal. Aku pn isap je ngn penuh nikmat. Johan mengerang dgn penuh ghairah. Sedap agaknya batang kna isap.

Dlm 10 minit gk aku isap batang Johan. Keras btol batang dia ms tu.basah2 gk batang dia ms tu.  Sambil aku isap batang dia, Johan ramas2 tetek aku yg mantap ni. Pantat aku pun diramas gk. Dua2 nafsu kuda. Mmg btol2 teransang dua2 ms tu smpai Johan pn terpancut. Johan pancut je kat lantai bas. Aku pn tgk je la dia pancut.  Da siap wat projek kteorg pn siap2 turun g toilet bersihkan apa yg patut. 

Johan pesan kt aku jln cover sket coz aku xpkai spender ms tu. Skirt da la pendek. Ketat plak tu. Nasib bek dia igtkan aku. Johan xnk aku pkai lg panties coz dia nk men lg pantat aku. Dia ckap pantat org yg virgin lg ni best. Aku snym je mendengrkn pujian dia.

Turun je dr bas aku terserempak ngn mmbr2 len yg tgh minum2. Rebecca dtg kt aku bisikkan sesuatu. “best x pantat kna jolok?”. Aku hairan. Cmne dia tau sdgkan td aku tgk dia pn blh lyn stim dlm bas td. Rupa2nya mmbr2 aku yg len mencabar Johan supaya dpt jolok pantat aku ms dlm trip ni. Nk marah pn x jadi sbb best je. Aku gelak je ble tau rahsia tu.

Masuk bas kteorg samb lg projek td. Ble line agak2 clear, aku ngn Johan pn cbe nk kissing. Aku ngn Johan French kiss smbl tgn aku kt batang dia & tgn dia kt pantat aku. Dlm geng, aku ni terkenal sbb plg pndai wat French kiss yg btol2 masyuk xkre ngn laki or perempuan. Semua aku sapu. Johan plak br first time rs French kiss aku. 

Smpai kt KL pg tu Johan suruh aku pg toilet pkai blk panties aku. Dia ckap xnk ad org len ternampak pantat yg dia nk jolok nnt. Aku tergelak je dgr gurauan dia. 

pasni sambung lg projek kt hotel plak. x sbr tggu Johan nk jolok pantat aku ngn batang dia

29 comments:

  1. bodohnye manusia mcm ni ;o belom kawin da cbe2 wat pkara xsnonoh . hishh mcmne la na jwb nan munkar & nakir seksok.

    ReplyDelete
    Replies
  2. tak perlu la nak post benda mcm ni...xde untung pun..

    ReplyDelete
  3. betina macam ni tak patut buat bini. kalau dah kahwin cepat2 jantan tinggalkan betina begini sbb pasti dia akan cari batang lain lagi. Betina sial ni.

    ReplyDelete
  4. bgus lh cita u ni ,tak de sapa yg bodoh sekarang , sama2 bodoh , yg mmbaca pun sama juga , dh baca , komen lagi macam2 , ala , kita ni mnusia tak lepas dari kesilapan , so , just change your self b4 jdi lbih terok.

    ReplyDelete
  5. bagi sy tu normal, kita kena terima hakikat remaja sekarang bila dah sampai usia 15 tahun ke atas akan hilang dara bila sudah pandai bersosial. Sy x salahkan dia menceritkan pengalaman seks dia. Dia mungkin gadis yg baik dan menjadi mangsa keadaanpun kerana lelaki yg jahat (ambik kesempatan). Kita xlayak menghukum sesiapa slagi kita manusia biasa, biarlah tuhan yg mbuka hidayahnya dan keinsafan bila sudah menemui jalan yg terang.....sy, sanggup mendengar cerita kamu dan sanggup cuba membimbing kamu ke jln yg betul....insyallah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..cantek komen kau mnak Allah bagi hidayah...klau dh nme islam tu memang Allah bgi hidayah...manusia je yg tolak..konon belum dapat hidayah~sengal!!!

      Delete
  6. Bes t0o mmg bes .. Klo bg aq msti nk gilerr,, tp 2lh kn.. haram n mksiat namanya nie..

    ReplyDelete
  7. abah ko.....x rti malu ke cte bnde2 cm ne sial??

    ReplyDelete
  8. Subhanaallah .... Xpatot post cm ni ....

    ReplyDelete
  9. Semua orang jangan percaya cerita tu... itu adalah hayalannya ingin memiliki seorang lelaki dalam hidupnya kerana dia tiada berteman!

    ReplyDelete
  10. ingt lah tuhan wahai kwan2..sembahyang lah di blakang imam sebelum dsembahyang kan di hadapan imam

    ReplyDelete
  11. story ini bikin nga nahan aja tapi ada :
    solusi ramah dari TOM (SMS 0818-075-777-63) untuk penyaluran problem intim wanita(tua/muda:blonde,tante,nci) dengan status terjaga dan rahasia terjamin. (no freesex/bukan-gigolo).

    ReplyDelete
  12. buat wanita,perempuan or betina yg tgh gatal buritnya dan bengkak teteknya...xtau mana nak salur nafsu...leh call abg punai....0173530047....abg punai sedia melayan mesra...abg punai mmg cinta sama burit dan tetek....punai abg punai mmg ummmppphhhh...lidah yg berbisa....

    ReplyDelete
  13. -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------

    vidio bokep mesum terbaru bulan ini di www.bokep69.net

    http://bokep69.net/vidio-bokep-mesum-streaming-abg-15-thn/
    http://bokep69.net/pelecehan-gadis-smp/
    http://bokep69.net/jilbab-ngentot-terbaru-smp-13-thn/
    http://bokep69.net/bokep-streaming-perkosaan-di-bawah-umur/
    http://bokep69.net/nenek-nenek-cabuli-abg-15-thn/
    http://bokep69.net/eksekusi-perawan-di-tengah-sawah/
    http://bokep69.net/anak-sd-baru-belajar-ngentot/
    http://bokep69.net/skandal-ngentot-guru-smp-dengan-murid-nya/
    http://bokep69.net/bokep-mesum-anak-sma-menggemparkan-sekolah/
    http://bokep69.net/kepala-sekolah-cabuli-10-orang-siswi-smp/
    http://bokep69.net/anak-smp-ngentot-muncrat-di-mulut/
    http://bokep69.net/siswi-smp-dipaksa-telan-sperma-pacarnya/
    http://bokep69.net/jilbab-mesum-di-samping-rumah-kepergok-bapaknya/
    http://bokep69.net/anak-sd-belajar-jilat-kontol/

    salam bokepers www.bokep69.net
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------
    -----------------------------BOKEP TERBARU-----------------------------

    ReplyDelete
  14. hoho.assalamualaikum.sy bdk baik2.jgn ajar sy mcm ini

    ReplyDelete